عکس و نوشته با موضوع عطرقرآن

عکس و نوشته با موضوع عطرقرآن

عکس و متن


رُوِيَ عَنْ مُحمَّدِ بن عليٍ الجَواد عليهماالسلام قال:
.
. ⭕لَا تَكُنْ وَلِيّاً لِلَّهِ فِي الْعَلَانِيَةِ عَدُوّاً لَهُ فِي السِّرِّ[1].
.
. ترجمه حدیث: این گونه مباش که در ظاهر دوست خدا باشی و در باطن دشمن او.
.
. . ♦️حضرت آیت الله مجتبی تهرانی
.
. شرح حدیث:
.
.
️ معناي ظاهرسازي اين است که انسان، صورت ظاهرش را متشرّع جلوه بدهد، ‌ولي در همان ظاهر، خلاف شرع هم مرتكب شود. در جايي متشرع است و در جايي دشمن خدا است. او دارد «ظاهرسازي» میکند نه «حفظ ظاهر»! اين با آن مورد قبلي تفاوت دارد. اين فرد ظاهرسازي ميكند؛ مثلاً ‌دعا ميخواند و... ولی میبینی در يك جاهايي خلاف شرعِ بيّن هم مرتكب ميشود؛ مال مردم ميخورد،‌ دروغ ميگويد، غيبت ميكند. اين را ميگويند ظاهرسازي.
.
. ♦️در اين روايت از «حفظِ ظاهر» نهي نشده است. بلكه كسی مورد نظر است که در باطن به اين كارها اعتقاد ندارد ولي در ظاهر، ‌ظاهرسازي ميكند و خودش را متشرّع جلوه میدهد. او ادّعا میکند که خدا و ‌قيامت سَرَم ميشود، اما باطناً ‌اينطور نيست. لذا مي بينيم از نظر ظاهر، گاهي خلاف شرع هم مرتكب ميشود.
.
. ♦️«لَا تَكُنْ وَلِيّاً لِلَّهِ فِي الْعَلَانِيَةِ عَدُوّاً لَهُ فِي السِّرِّ» يك چنين آدمي نباش؛ چون راه به جايي نخواهي برد. این را هم بدان که اين رفتار، از شاخههاي نفاق است! چه بسا كساني كه از نظر باطن مشكل دارند و ‌ظاهرشان هم مثل باطنشان است،‌ از اين آدم بهتر هستند. چه بسا ‌اگر اينها توبه كنند، بيشتر مورد ‌مغفرت الهي قرار بگيرند، (نسبت به کسانی که ظاهرسازي ميکنند و با ظاهرسازي ديگران را فريب ميدهند.)
.
. چهارشنبه 2 تير 1389 – 10 رجب 1431. مسجد جامع بازار تهران
.
.
.
.
1.بحارالانوار ج 75 ص 365
.
.
.
#عطرقرآن
#عطر_قرآن
#حدیثگرافی
#حدیث
#نفاق
#نفاق_و_دورویی

پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله :
.
.
«انَّما بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق»
.
.
همانا من مبعوث شدم، تا بزرگواری های اخلاقی را تکمیل کنم. .
.
♦️توضیح :
.
.
آنچه كه در زندگي انسان بسيار اهميت دارد، داشتن اخلاق كريمانه است، زيرا ارتباطات دروني و بيروني چه در خانواده و جامعه منوط به برقرار كردن يك رابطة حسنه در ساية داشتن خلق و خوي پسنديده مي‌باشد.
.
.
◀️روی اين اصل پيامبر اكرم ـ صلي الله عليه و آله ـ به عنوان يك انسان نمونه و تمام عيار از جهت ارتباط اخلاقي چه در محيط خانواده و چه در محيط اجتماع زبانزد عام و خاص است. اما پيامبر اكرم ـ صلي الله عليه و آله ـ با داشتن چنين اخلاق كريمانه‌اي هدف و برنامه‌اي را داشته است و علت بعثت را در تكميل مكارم اخلاق ابراز مي‌كنند.
.
. ◀️خداوند متعال در آية 2 از سوره مباركه جمعه علت بعثت را اين طور بيان مي‌كنند:
.
.
هُوَ الذي بعث في الاُميّن رَسوُلاً مِنهُمْ يَتلوُا عَلَيْهمِ ءايتهِ وَ يُزَكّيهِمْ وَ يُعَلمُهم الكتب و الحكمة و ان كانوُا مِنْ قبلُ لَفي ضَلالِ مُبين
.
.
♦️او پيامبر ـ صلي الله عليه و آله ـ را از ميان شما برانگيخت تا برايتان آيات خدا را تلاوت كند و تهذيب و تزكيه نفس و تعليم كتاب و حكمت را به شما بياموزد، قبل از اين در ضلالت و گمراهي آشكار به سر مي‌برديد.
.
.
.
پ. ن:
.
این طرح رو حدود پنج ماه پیش برای پیج احادیث طراحی کردم ،ولی برای پیج عطرقرآن منتشر نکردم، مجدد با تایپوگرافی جدید و ادیت جدید این طرح رو تایپوگرافی کردم و تقدیم حضورتون می کنم.
.
.
شهادت پیامبر گرامی اسلام، حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم را تسلیت عرض می کنم، و همچنین به روایتی شهادت امام حسن مجتبی ع تسلیت باد.
.
.
.
.